Smukke og holdbare trægulve fra Tarkett

ANNONCE – Er du på udkig efter et nyt trægulv til stue, køkken, værelse eller entré, er Tarketts store udvalg det helt rigtige sted at kigge hen. Her finder du mere end 100 elegante trægulve, som tilfører rummet varme og en følelse af harmoni og ro.  

Et trægulv er ikke bare et trægulv

Tarketts mange kollektioner af trægulve, er udviklet til at matche tidens indretningstendenser og stilarter. Tarkett skriver sig ind i en lang tradition med fantastiske trægulve, som kan spores tilbage til Sverige siden 1880’erne. Her kombineres godt håndværk med moderne produktion for at give dig smukke, funktionelle og holdbare trægulve, der er specialfremstillet til det nordiske klima. I dag er Tarkett en af verdens største gulvproducenter med produktionsanlæg mange steder i verden. 

Stort og bæredygtigt udvalg 

Tarketts store udvalg af trægulve i smukke og naturlige nuancer føjer varme og karakter til dit hjem, uanset stil. Udvalget afspejler de mange forskellige farver, der findes i naturens uspolerede landskaber. Varme og kolde designs er nøje udvalgt for at matche de skandinaviske indretningstendenser. 

Råvarerne til Tarketts trægulve er omhyggeligt udvalgt fra certificeret skovbrug som drives med respekt for miljø og mennesker. En del af gulvene har PEFC-certificering, som er en af de mest anerkendte certificeringsordninger for bæredygtigt skovbrug, som sikrer, at træet kan spores fra skov til forbruger.

Indlæg oprettet 19

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen