David Beckhams vision

2020 tegner til at blive et stort spring fremad for designeren, entreprenøren og klubejeren David Beckham. Samtidig med at han lancerer sin første store brillekollektion i eget navn, flytter han familien til Miami, hvor hans nyerhvervede klub spiller første sæson i den amerikanske liga.
Foto: DB Eyewear / Safilo

DB Eyewear i samarbejde med Safilo

I januar 2020 overraskede David Beckham modeverdenen ved at lancere en utrolig flot, bred og gennemarbejdet brillekollektion, der spænder lige fra stilsikre solbriller til moderne læsebriller – såvel til mænd som til kvinder, fest eller arbejde, morgen og aften. Kollektionen bærer umiskendeligt præg af David Beckhams engelske elegance og blik for detaljen. I tæt samarbejde med Safilos designteam har han skabt en stil, der ubesværet kombinerer den britiske attitude med en vintage, tidløs ånd og et skarpt fokus på funktionalitet. Safilo er kendt som en global leder inden for design og fremstilling af brillestel samt sol- og sportsbriller, og resultatet viser tydeligt, at der her har været tale om et særdeles frugtbart og givende samspil.

”Det er fantastisk at arbejde med mennesker, der har den samme vision, og som værdsætter kvalitet. Briller har altid været en kategori, som jeg har ønsket at udforske, og jeg følte, at Safilo var den rigtige partner. Jeg er meget heldig at arbejde med det utrolige team på Safilo. Siden starten af samarbejdet har jeg ikke ønsket at ændre en eneste ting, hvilket er et tegn på, at jeg arbejder med gode mennesker, der deler min vision. Jeg kan godt lide mennesker, der er opmærksomme på hver eneste detalje, ligesom jeg selv – i hvert projekt, jeg engagerer mig, i ønsker jeg, at samtlige detaljer skal være perfekte.”

Foto: DB Eyewear / Safilo

Nyudviklet DB-monogram og talisman

Med David Beckhams DB Eyewear kollektion er der også skabt et helt nyt DB-monogram, som ved hjælp af laserteknologi er indgraveret på den venstre linse i solbrillerne og på de indre spidser af brillestellene. Hertil kommer endnu en ikonisk detalje: en talisman, der henter inspiration fra en fugls vinger – et symbol på magt, beskyttelse  og frihed. Denne smukke signaturdetalje er udført som et metallisk mærke på brillestængerne, og er synlige fra såvel fronten som siden af ​​brillen.

”Jeg er en detaljeorienteret person, så når jeg samarbejder med et brand, er jeg meget involveret”, siger David Beckham. ”Da vi designede de unikke elementer som DB monogrammet og talismanen, havde vi en lang diskussion om at få dem helt rigtige. Designteamet hos Safilo er eksperterne, så det var dejligt at lytte til og lære af dem.

Der var mange ting, der inspirerede mig – jeg elsker briller og har samlet mange gennem årene. Jeg gik gennem Safilos arkiv og kiggede på billeder af masser af stilarter og besøgte også vintage butikker, alt sammen for at vi kunne skabe dette sortiment til både mænd og kvinder. Steve McQueen og Paul Newman var også et par af mine stilinspirationer.”

DB KOLLEKTIONEN

Foto: DB Eyewear / Safilo

STYLE PIONEER

De sofistikerede DB Style Pioneer solbriller byder på subtile detaljer til den stilfulde mand, der vil skabe sin egen stil med inspiration fra haute couture og globale ikoner. Designet til at kunne bruges både dag og nat er det ikke svært at finde en passende lejlighed til at flashe det gennemført moderne og maskuline look.

“I’ve never worn things to make an impact but looked for things that I like to wear and I feel comfortable in. You need to wear what you are confident with. There are no rules.” David Beckham.

Foto: DB Eyewear / Safilo

TIMELESS ICONS

Britisk look og mood i et legende mix mellem retro og modernitet. Timeless Icons tidløse og subtile design er dedikeret til modebevidste brugere, der brænder for cool og ubesværet vintage. En serie af solbriller og brillestel, der bringer det elegante og luksuriøse ind i hverdagen. 

“I am into classic style, British style but I would recommend wearing whatever makes you feel confident. In our collection, we think there is a pair to suit everyone.” David Beckham.

Foto: DB Eyewear / Safilo

THE TRAVELLER – heritage collection

Briller og solbriller specielt designet til de kvalitetsbevidste rejsende, der altid er på udkig efter den perfekte kombination af komfort, funktionalitet og design. Et personligt look, der matcher såvel den private rejse som business travel. De alsidige briller byder på en suveræn optisk kvalitet takket være fotokromatiske/farveskiftende eller polariserede linser samt en super behagelig pasform – og naturligvis en perlerække af subtile detaljer, der tilføjer personlighed til designet. 

“Eyewear is an important part of my everyday life – both sunglasses and opticals. Particularly now that I will be spending lot of time in Miami, I need lots of sunglasses and as I get older, I also need to have good opticals.” David Beckham

Den elegante champion

David Beckham er den første engelske fodboldspiller, der har vundet ligatitler i fire lande: England, Spanien, USA og Frankrig. Efter 20 år på toppen som spiller – heraf seks som anfører for det engelske landshold – fortsætter han karrieren som klubejer for Inter Miami CF.

Succesfuld entrepreneur

Efter at have trukket sig tilbage fra at spille, har Beckham etableret sig som en succesrig iværksætter, der arbejder strategisk og kreativt med mange af verdens førende mærker, inklusive Adidas, AIA Vitality, Diageo, H&M, L’Oreal, Tudor & Marina Bay Sands og senest Safilo. I 2018 opfyldte han desuden en livslang ambition om at blive ejer af en fodboldklub, da han sammen med en række andre ildsjæle fik tildelt Major League Soccer Franchise for byen Miami. Denne spilletilladelse skal indfries her i 2020, hvor et helt nyt hold lige nu står og tripper for at komme ud af corona-helvedet og folde sig ud på banen. 

En af verdens dyreste lejligheder

Foruden at være medejer af Inter Miami CF, har David Beckham også titlen ”President of Soccer Operations”. Han er med andre ord den øverst ansvarlige for den sportslige udvikling i klubben, og er derfor nødt til at være personligt til stede i det daglige. Selv om han og Victoria Beckham allerede ejer to imponerende ejendomme i London og Cotswolds, har de også købt en af verdens dyreste og mest luksuriøse penthouselejligheder i Miami. Bygningen er tegnet af Zaha Hadid og er en del af et syv-stjernet resort kendt som One Thousand Museum med 62 etager og kun 100 lejere. Beckhams penthouse til 42 mio. £ ligger selvfølgelig øverst med en helipad på taget, direkte udsyn til Bahia de Vizcaya og en direkte forbindelse til stranden.

Nyt stadium på vej

Inter Miamis første MLS-kamp blev spillet den 1. marts 2020 på udebane mod Los Angeles FC, hvilket resulterede i et 1–0 nederlag. Klubben forventer at spille sine første to MLS-sæsoner på Lockhart Stadium i Fort Lauderdale, før de flytter til Miami Freedom Park, hvor deres nye stadion med 25.000 pladser skulle stå færdigt i 2022. Freedom Park bliver et stort kompleks med mange forskellige aktiviteter, der overtager 

den grund, som den byejede golfbane Melreese Country Club lå på nær Miami International Airport. For at få godkendelse til opførelse af det nye stadion skulle der gennemføres en offentlig folkeafstemning. Den blev afholdt den 6. november 2018 med det resultat, at ca. 60 procent af vælgerne bakkede op om planerne. Fort Lauderdale vil fortsat fungere som det permanente træningskompleks, mens MLS-kampene afvikles på Miami Freedom Park.

Indlæg oprettet 19

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen