Italiensk luksus til herregarderoben

Bottega Veneta er især kendt for dets ikoniske læderflet, som kvalitetsbevidste kunder verden over drømmer om eje. Få inspiration til eksklusive accessories til herrerne. 

Det italienske mærke, Bottega Veneta, blev grundlagt i 1966 af Michele Taddei og Renzo Zengiaro. Virksomheden producerede lærervarer, og især den ikoniske fletteteknik, som stifterne opfandt, blev hurtig populær hos kunderne, der lige siden begyndelsen har været at finde blandt berømtheder, kongelige og modeelskere verden over. Andy Warhol var en af modehusets store fans i 1980’erne sammen med flere af hans dekadente venner fra natklubben Studio 54. Så meget, at han foretog sine julegaveindkøb i butikken på Manhattan og lavede en kortfilm om det eksklusive mærke.

Det er svært at undvære en taske til efterårets arrangementer, weekendophold, rejser og alle de andre oplevelser, som den kommende tid måske byder på.

Med sine ekstraordinære lædervarer har modebrandet altid stået for individualitet, selvværd og selvsikkerhed – en filosofi, som de udtrykker i det berømte motto, ”Når dine egne initialer er nok,”. Et motto, som er en slet skjult henvisning til andre luksusmærker som f.eks. Dior og Gucci, der ifølge det italienske modehus, i alt for stor stil dyrker deres logoer med meget synlige og larmende logoer på deres produkter. Designstilen hos Bottega Veneta er derfor diskret, klassisk luksus, hvor der ikke findes prangende logoer – kvaliteten taler for sig selv.

Indlæg oprettet 28

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen