IMPACT Herre 2020 ifølge Stylist Christian Schleisner

Christian har gennem de seneste to årtier markeret sig som en af Danmarks toneangivende og mest inspirerende stylister. Med hans unikke flair for, hvad der er på vej i såvel den danske som den internationale modeverden, er han braget massivt igennem hos etablerede premium-mærker som Volvo, Pandora, SAND, DAY Birger et Mikkelsen og Georg Jensen samt i førende magasiner. At Christian også arbejder stilsikkert, harmonisk og eksperimenterende med æstetikken uanset køn, kan du se i denne eksklusive kollektion for Impact. 


Kangol hat, en pæn klassiker i en modig farve.

Cartier er jo et top luksus brand. Disse briller er total lir, og man kan sagtens finde nogle, som minder om dem, bare billigere. Men den lille detalje med Cartier logo på siden af brillen gør hele forskellen.

Apesi Fields jacket er en klassiker, som man kan have i gaderoben år efter år. Jo mere slidt den bliver, jo federe bliver den. Her i en lys farve, men kan sagtens også vælges i en mørkere farve som marineblå eller armygrøn.
Tasken GateXL fra Loewe er en personlig favorit, og en jeg selv vil spare sammen til.

Missoni sokker er et af hverdagens små luksus øjeblikke at tage på fødderne. Ligesom Cartier brillerne er det lir, men igen det hele værd.
Dries Van Noten skjorte er altid pænt
og virkelig god kvalitet. Punktum.
Indlæg oprettet 16

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen