Luksusmærke sætter kulør på dit efterår

Bliv inspireret til hvilket tilbehør, som du skal investere i, når vi ser nærmere på efterårets og vinterens accessories fra det italienske modehus Gucci.

Gucci er et af verdens største og mest populære modehuse. Det blev grundlagt i Firenze af Guccio Gucci, som skabte rejsetasker til den italienske overklasse. Mærket blev for alvor populært i 1950’erne, da internationale filmstjerner som Elizabeth Taylor og Richard Burton begyndte at blive set med Guccis design. Op igennem 1980’erne dalede populariteten dog kraftigt, men den tendens vendte, da Tom Ford blev ansat som chefdesigner i 1990. Frem til han forlod virksomheden i 2004, gjorde han modehuset til et af verdens stærkeste brands. Hans efterfølger var Frida Giannini, som forlod virksomheden i 2015. Siden da har det været Alessandro Michele, som har stået i spidsen for det italienske luksusmærke. ”Når en kvinde går ud, skal hun føle sig speciel, det giver ingen mening at se ud som alle de andre,” har Alessandro Michele tidligere udtalt. En af måderne til at skille sig ud er at tilsætte eksklusivt tilbehør – og det er der masser af i efterårets og vinterens kollektion fra italienske Gucci, hvor chefdesigneren har fundet meget af sin inspiration i fortiden og vintage Gucci.


Retro-taskerne er tilbage i modebilledet. Efter Alessandro Michele fik posten som chefde-signer hos Gucci blev der stor interesse for vintage Gucci igen og det ses også på efterårs- og vinterkollektionen for 2018.


Sæt fokus på din talje med et smykke af et bælte.


Tilsæt lidt farve og krydderi til dit sæt tøj med et lækkert tørklæde.

Indlæg oprettet 28

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen