Tidløs design med moderne udtryk

Er du vild med velour og gyldne farver i din indretning, så hold øje med det svenske interiørmærke, Layered.

Det moderne udtryk kombineret med et tidløst design med bæredygtighed i fokus. Den vision arbejder folkene bag det svenske interiørmærke efter, når de skaber tæpper og møbler til alle boligens rum. Layered blev grundlagt i 2015 af den svenske designer Malin Glemme, som havde en vision om at skabe moderne skandinavisk design til elegante hjem verden over. Inden hun grundlagde sin virksomhed, var tæpperne hobbyværker, som hun skabte til sig selv og til sit eget hjem. Men efter utallige gange at skulle svare gæster på, hvor hun havde købt tæpperne, besluttede sig for at grundlægge sin egen virksomhed. I begyndelsen var det kun tæpper, som hun producerede, men senere kom møbler med i kollektionerne.

Skandinavisk design og eksklusive materialer er hovedfokus i alle kollektionerne hos af Layered. Kollektionerne er stærkt inspireret af kunstformerne indenfor mode, fotografi og arkitektur. Layered sigter mod at arbejde med genanvendte ressourcer, og derfor fremstilles tæpper og møbler af de fineste materialer for at kunne holde i lang tid. En af mærkets seneste kollektioner er lavet af genbrugte PET-flasker, hvor plastik fra flaskerne er smeltet og lavet til fine plaststrenge, der efterfølgende er lavet til garn. Når det er muligt, foretrækker Layered også at arbejde med genbrugsuld. Ud over møbler, kan du også finde tæpper i brandets kollektioner. Vi har samlet fire af det svenske interiør mærkes vigtigste møbler.


Tilføj en sofa i velour og skab et eksklusivt udtryk i din boligindretning. Sofaen her hedder Layered Novel Howard i farven Powder Pink. Sofaen findes også i farverne Deep Petroleum, Midnight Blue, Emerald Green, Gray Sand, Smokey Gray og Burnt Rose. Prisen er fra 13.900 kr.


Hold pause og få en powernap på Layered Ritzy Daybed. Denne er i farven Midnight Blue, men den findes også i Burnt Rose og Powder Pink Prisen er fra 9.900 kr.


Mangler du en stol til spisebordet, så er en oplagt mulighed Layered Lounge Chair. Denne er i farven Powder Pink, men stolen findes også i farverne Deep Petroleum, Midnight Blue, Emerald Green, Gray Sand, Smokey Gray og Burnt Rose. Prisen er 4.900 kr.


Smid benene op og slap af med Layered Petite Pouf. Denne er i farven Deep Petrol, men puffen findes også i farverne Deep Saffron, Midnight Blue, Emerald Green, Gray Sand, Smokey Gray, Burnt Rose og Powder Pink. Prisen er 1.900 kr.

Indlæg oprettet 19

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen