Vi vil gøre det nemt for mænd at få flot og stærk hud

Carina Andreasen og Marie Marcuslund-Reuss har med Men’s Room i København ikke bare givet mænd deres egen hudplejeklinik, men også en specialudviklet hudplejeserie. By Men’s Room gør det nemt og effektiv at styrke huden.

Interview: Carina Andreasen & Marie Marcuslund-Reuss MEN’S ROOM HAR EKSISTERET SIDEN 1998, SÅ I HAR VÆRET FIRSTMOVERS I FORHOLD TIL HUDPLEJE, DER FOKUSERER UDELUKKENDE PÅ MÆND. HVORFOR?

CARINA: Vi synes, mændene var blevet glemt i den her skønhedsverden, hvor alt var lyserødt og med guld og glimmer. Derfor skabte vi den første hudplejeklinik til mænd for at give mænds hud udelt opmærksomhed. For mænds hud er noget særligt. De har ligesom mere af alt: Mere talg, mere sved, større og flere porer og højere PH-værdi, så de har brug for noget særligt.

I 2018 UDVIDEDE I MEN’S ROOM MED JERES EGEN HUDPLEJESERIE?

MARIE: Ja, vi kunne se, at der manglede produkter, der var direkte målrettet mænd. De få hudplejebrands, der tilbød hudpleje til mænd, havde måske et enkelt produkt, som om mænd var en hudtype: Til akne, til tør hud, til mænd. Derfor lagde vi al vores energi, viden og erfaring i at udvikle en hudpleje, der både skulle afhjælpe mænds hudproblemer og være nem at bruge samtidig.HVAD KENDETEGNER JERES HUDPLEJESERIE?

MARIE: Det, der adskiller vores serie, er, at alle produkter kan mere end én ting. Hudpleje virker kun, hvis du bruger det hver dag, og derfor har vi forsøgt at gøre det så simpelt som muligt. Serien består af tre trin, som du skal gøre hver dag – lige som at børste tænder: Det gælder rens, reparer og beskyt. Der er ikke noget med en særlig peeling, du skal huske at bruge to gange om ugen, for det får de ikke gjort.
Det her virker, og du kan se tydelige resultater meget hurtigt. Og det kan mænd især godt lide. Derudover er det så rene produkter som muligt, der er skabt med omtanke og økologi og uden farve, parfume
og parabener. 

HVILKE AF JERES PRODUKTER ER MEST POPULÆRE?

CARINA: Serien består af seks produkter i alt, så der er to at vælge imellem på hvert af de tre trin. Vores bestseller er helt klar vores Control Serum, som er et avanceret frugtsyreserum med mælkesyre, der virker effektivt mod mænds hudproblemer som akne, tør hud eller stoppede porer.Men’s Room: Mandlig pleje og Wellness

ER DET SVÆRT AT TRÆNGE IGENNEM MED BUDSKABER OM HUDPLEJE TIL MÆND?

MARIE: Ja! Da vi startede by Men’s Room som de første i 1998, tænkte vi, at den niche ville vi ikke have for os selv ret længe, men det har vi stadig. Det er et meget større kunstgreb at tale til mænd om hudpleje, end mange tror. De unge fyre er meget mindre berøringsangst, så der er helt klart ved at ske noget, men det har overrasket os, at det har været så svært. Der er en kultur for, at det er kvinderne, der er hudplejecheferne. Det er kvinderne, der køber gavekort til vores klinik, det er dem, der bestiller tiden, og det er dem, der køber produkterne. Men når det så virker, så kommer mændene til os. Hvis der er noget, der virker, så vil de gerne have mere.

HVAD ER TANKERNE BAG JERES EMBALLAGEDESIGN?

MARIE: Emballagen er designet, så det ligner noget, du kan bruge til hverdag, men samtidig er stilfuldt nok til at stå fremme. Vi har også valgt plastik frem for glas, så det kan tåle at være med i tasken. Det skal være funktionelt frem for alt. Ellers er designet maskulint, enkelt og letafkodeligt. Der står på produktet, om det er til step 1, 2 eller 3.

HVAD DRØMMER I OM, DER SKAL SKE MED BY MEN’S ROOM I FREMTIDEN?

MARIE: Vi er i fuld gang med at få hudplejeserien ud på andre hudplejeklinikker, apoteker og butikker, så vi kan få endnu flere mænd til at få øjnene op for, at de skal pleje deres hud – og at det er nemt og effektivt med vores produkter.


1. Gør det nemt for dig selv

Stil dit renseprodukt i bruseren, og vask dit ansigt i badet. Hav de andre produkter stående lige ved siden af tandbørsten, så det er lettere at huske.

2. Beskyt din hud mod sol 

Ellers får huden med tiden skader som rødme, tørhed, urenheder og store porer.

3. Barber med hårene

Det mindsker de fleste hudproblemer.
Jo skarpere blad, jo bedre hud.


Indlæg oprettet 35

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen